Vancouver2010.reismee.nl

Laatste nieuws, vlucht gecancelled

Jeetje, begint de dag met het nieuws dat onze vlucht is gecancelled.

We moesten ons belden bij de balie van Continental.

Geen paniek gelukkig want de vervangende vlucht was ook al geregeld. We vliegen nu om 5 voor 11 via Chicago en zijn zelfs een half uur eerder in Seattle dan met de oorspronkelijke vlucht via Houston.

Schiphol is helemaal wit.

En we zijn volledig gescand, ondervraagd en zonder problemen door de uitgebreide door de uitgebreide controle gekomen, met uizondering van een flesje deodorant datper ongeluk in de rugzakvan Tom was blijven zitten. Yvonne kwam er helemaal vlekkeloos doorheen. Alleen haar rode schoentjes moesten even uit.

We gaan zo!!!!!!!!!!

marineke

jeetje, wat een schrik!
maar yvonne, zoals je van de week al schreef... ieder nadeel...
jullie zitten nu vast al in het vliegtuig en staan voor de startbaan te wachten.
GOEDE REIS!!!

Mieke

Dan denk je toch gelijk al zoiets van: dat begint al goed! Maar gelukkig komt het goed, beter zelfs. Prettige vlucht!

annekeaart@hetnet.nl

Tjeetje hier ligt helemaal geen sneeuw. Gelukkig ben je als het goed is nu vertrokken
Liefs Anneke H

Mieke

Het is maar goed dat je vanochtend al weg moest. Het sneeuwt behoorlijk en het verkeer staat helemaal vast rondom Utrecht. Bij mij in Rdl idem. Blij dat ik gisteren bij jullie ben geweest. Groetjes, Mieke

Ineke

Fijn om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen. En nog vroeger ook. Haha!
Lekker even uitrusten en dan genieten van de wedstrijden. t Kan slechter!
Hier is intussen alles wit en compleet met storm, dus ik hoop dat ik op tijd op mijn werk kan komen.