Goud
Gisteren eindelijk naar de eerste wedstrijd. Gehuld in Oranje eerst naar HHH om de auto te parkeren. Nog even binnen geweest maar daarna richting Oval. Tijdens de wandeling kwamen we nog 3 huisgenoten tegen. We trokken veel bekijks zo in het Oranje. Met name Jan Roelof. Er zijn heel wat Canadezen die een foto van hem gemaakt hebben of met hem op de foto zijn gegaan. De oval is erg mooi. Iedereen zat prima. We zaten verspreid, naast Tom zat Jan Roelof. Yvonne zat verder op de tribune maar we zijn dus allemaal in beeld geweest. Prima plaatsen trouwens. Dat het spannend was is iedereen inmiddels duidelijk. Je voelde de spanning in de lucht hangen. En gelukkig liep het positief af, het werd goud voor Sven. In opperbeste stemming terug naar HHH, onderweg nog even brood gescoord wat bijna Nederlands lekker is. Bij HHH was het heel druk en moesten we wachten om naar binnen te kunnen. Dat is nog nooit gebeurd. Uurtje daar gebleven, daarna even wat wezen eten en naar huis om even bij te komen. 's Avonds weer terug naar HHH. Daar huldiging van Sven. Erg leuk en dat werd gevolgd door een optreden van Marco Borsato. Die was erg goed. Hadden we niet verwacht. Daarna terug naar huis en lekker naar bed. Vannacht eindelijk goed geslapen. Jetlag lijkt verleden tijd.
Nu gaan we zo weer op pad. Zonder spandoek voor neefjes, dat is nl. verboden door de IOC.
Staat je leuk die oranje muts Tom! :-)
Geniet ervan, groetjes Angelique
leuk om met jullie mee te genieten en nog leuker om je op tv te zien, yvonne
Had ik trouwens al "happy Valentine" gezegd? Of leeft dat niet zo in Canada.....
Jammer van die IOC richtlijnen, maar wel begrijpelijk :-))) Het klinkt in ieder geval goed, vooral de bezoeken aan HHH....ik ben jaloers!!
Geniet ervan en ik hoop dat jullie nog veel Hollandse huldigingen mogen meemaken in HHH.
Fred
Aan het slot van de dweilpauze was er ruime zendtijd voor de heer Nieuwestein! Mooi shot en het was duidelijk te zien dat jullie genoten. De NOS had duidelijk oog voor mooie dingen...
Geniet ze!
IK heb helaas niet kunnen kijken want ik moet mijn huiswerk af hebben en een brochure afmaken. Ik zal kijken of ik nog een andere wedstrijd mee kan pakken. Of misschien iets op uitzending gemist. Want ik wil jullie natuurlijk wel op tv zien!
Gefeliciteerd met Sven the Man en op naar het volgende goud!
De rode schoenen van Yvonne niet gezien, maar wel je gezicht. Is toch net iets leuker dan je voeten :-).
Yvonne, ik heb jaaaren geleden met je toen nog wilde broertje Marco gezien in Lunetten, ongeveer onder je ouders' balkon. Peter en ik begonnen gierend te kijken, maar hij bleek stiekem toen al heel erg goed in de zaal bespelen. Haha! Het ziet er nu ook weer goed uit. Wie kan er zo stil filmen?
Benieuwd hoe de andere optredens in het HHH zijn.
Geniet lekker verder!
Wat een te gek begin van de Spelen! Wij hebben genoten afgelopen zaterdag en jullie dubbelop natuurlijk. Nog heeeeel veel plezier!!!!!
Groetjes Patricia
Hé Tom , het lijkt me een gezellige boel daar maar werk je wel een beetje aan je conditie. Je zou je hardloop schoenen meenemen maar ik geloof dat je toch andere prioriteiten hebt gesteld. B.V. het HH house bezoeken. Maar even serieus we zagen je zitten te genieten op de tribune daar. Mooi dat Sven het even vakkundig afmaakte.
Veel plezier nog, Gert.