Vancouver2010.reismee.nl

16 februari deel 1 Whistler

De dag begon vroeg voor Jan Roelof, Jeffen Tom, om half 7 ging de wekker want om 7 uur zou Randy ons oppikken.

Randy heeft een appartement in Whistler en mag om die reden met de auto de weg Vancouver - Whistler gebruiken. Daar profiteerden wij dus mooi van mee.

Het verliep allemaal wat anders dan gepland. In de 1e plaats was ons evenement, de Men Combined (afdaling en slalom) afgelast. In de tweede plaats was Randy later, maar dat was nu niet zo'n probleem.

We besloten om er toch maar een relaxed dagje Whistler van te maken. Om een uur of 10 reden we weg en via een prachtige rit dwars door Vancouver, langs het water en door de bergen kwamen we in Whistler. Het werd een dagje slenteren, 500 meter dames kijken en ook nog tussen de Canadezen het ijshockey gezien: Canada - Noorwegen: 8 - 0.

Randy is weer teruggescheurd om daar zelf bij te zijn en kwam om een uur of 10 weer binnenvallen.

Whistler is geen groot dorp. Het isheel sfeeervol, veel muziek, niet heel erg druk, tot onze verbazing,omdat de meeste toeschouwers weer worden afgevoerd naar Vancouver.

Al met al een geslaagde dag en morgen weer de terugreis naar Richmond voor de 1000 meter heren. Foto's volgen nog.

Yvonne vertelt vast nog wel even wat over Annetje en de rest van de dag in Richmond.