22 februari, weer een dagje Vancouver
Na 2 enerverende schaatsdagen waren we hard toe aan wat afwisseling. Een dagje Vancouver is dan een prachtige afleiding.
Met zijn vieren, Yvonne, Harrie, Jan Roelof en Tom, hebben we de Canada-line gepakt die kant op. Daar eerst even aan de koffie in een van de vele Starbucksen. Vervolgens hebben we onszelf opgesplitst. Jan Roelof moest nog wat snowboardtickets regelen voor een paar mensen, Harrie ging op zoek naar de mountain equipment coop om wat spulletjes aan te schaffen, Yvonne ging op zoek naar een boek waarvan ze de titel en schrijver niet kende (nog gevonden ook, knap hoor) en Tom ging het Stanley Park te voet te bekijken. Dit is een soort schiereiland in Vancouver dat je volledig langs het water kan ronden. Een wandeling van een km of 10 met steeds nieuwe vergezichten. Er staan ook prachtige totempalen. Op de foto's kan je het e.e.a. zien.
Om 4 uur weer verzameld op de boulevard. Vervolgens geflaneerd naar het restaurantgebied net buiten het centrum. Bij de Thai lekker gegeten.
Op de terugweg weer langs het water terug, nu in het donker. Maar lichtje genoeg, waaronder de ringen op het water en de olympische vlam. Het mooie olympische gevoel bereikte weer een nieuw hoogtepunt.