Vancouver2010.reismee.nl

26 februari

Vandaag wordt er geschaatst maar alleen Harrie heeft hier een kaartje voor. De rest zal kijken in het HHH. Voordat er vertrokken wordt, eerst even kijken naar de kwalificatieronde van Nicolien. Het belooft spannend te worden. Eenmaal in het HHH wordt het schaatsen afgewisseld met snowboarden. En het is allemaal even spannend en er wordt luid gejuicht als Nicolien goud haalt. Het blijft toch speciaal om dit met z'n grote groep mee te maken. In Turijn zagen we Marianne goud winnen in het HHH, nu Nicolien. We hielden Harrie keurig op de hoogte door sms. Hij had tenslotte eerder in de week tegen Nicolien gezegd dat we haar op vrijdagavond zouden huldigen. Maar Harrie bleek zijn telefoon thuis te hebben laten liggen.....

Het schaatsen bracht helaas niet wat we gehoopt hadden. Toch gaan we morgen zeer zeker naar het tweede deel van de team pursuit.

Na afloop gaan Tom en Jan Roelof door naar het short track. De rest gaat de Mall in. Eind van de middag weer even naar huis. De Bloembergen moeten inpakken, ze vertrekken morgen weer naar NL. Het avondeten wordt weer genuttigd op de Mall. Dan is het tijd om wederom naar HHH te vertrekken voor de gouden huldiging. Een hele bijzondere want het is de 100e en de eerste in de sneeuw.

Huldiging was leuk en daarna nog optreden Van Velzen.

Eenmaal thuis was het afscheid nemen van Gert en Marian. Zij vertrekken al vroeg morgenochtend. Jammer dat ze al weg gaan maar ook voor ons is het einde van de reis in zicht. Zondag vertrekken we naar Seattle.

Mieke

Ik wens jullie alvast een heel prettige thuisreis toe!